Moj siguran prostor


okviru 6. Festivala mentalnog zdravlja, u Kulturnoj stanici Eđšeg će 12. oktobra u 17 časova biti otvorena izložba foto-priča „Moj siguran prostor

Izložba obuhvata izabrane i nagrađene foto-priče pristigle na konkurs Institita za javno zdravlje Vojvodine na temu Moj siguran prostor – priča u slikama. Svi zainteresovani radove mogu pogledati do 15. oktobra, u periodu od 10 do 18 časova.

Svakome od nas je potreban prostor u kojem se oseća prihvaćeno i sigurno – prostor koji nam daje snagu u susretu sa životnim problemima i izazovima. Saznajte kako su učesnici i učesnice nagradnog konkursa prikazali kako izgleda njihov siguran prostor za mentalno zdravlje. 

Ulaz je slobodan.

Festival mentalnog zdravlja je zajednica organizacija i ustanova u Novom Sadu i okolini okupljenih oko ideje zalaganja za bolje mentalno zdravlje u društvu. Festival je pokrenuo Institut za javno zdravlje Vojvodine. Čini ga glavna manifestacija koja se dešava uoči 10. oktobra, Svetskog dana mentalnog zdravlja, kao i različiti događaji i inicijative u toku godine. Ovogodišnji Festival mentalnog zdravlja održaće se uz poštovanje svih epidemioloških mera za sprečavanje širenja pandemije, održavanjem propisane distance i nošenjem maski.