Edukativno-umetničko program Singingflow


Edukativno-umetnički program Singingflow, koji će voditi gošća iz Italije Eleneh, trenerka klaslične bel canto tehnike pevanja (tehnika lepog pevanja potekla iz italijanske opere 18. veka), održaće se 13. avgusta od 19 časova u Kulturnoj stanici Eđšeg.

Promene su nam svima potrebne jer nas one podstiču da budemo bolji i ispunjeniji. A promena dolazi uz muziku i vaše prisustvo.

Program Singingflow predstavlja:

  •  Konecert za plesom, uz muziku koja vodi u nove predele
  • Opuštanje i meditacija u prijatnoj atmosferi
  • Mogućnost da učestvujete u programu

Jelena Pavić Eleneh je Pathwork helper i Core energetics telesni treapeut i radi više od decenije kao pomagač ljudima na otkrivanju i otklanjanju podsvesnih prepreka na putu ličnog razvoja i samoostvarenja. Ona kombinuje ova dva pristupa u terapeutskom radu povezujući kroz iskustveni proces psihu, svest i telo u radu sa grupama i individualno. Nakon rođenja njenog sina ona je probudila svoj glasovni kanal i kreirala metod pevanja Nascere Cantado kako bi pomogla ženama da se pripreme za rodjenje deteta koristeći njihov glas. Završila je obuku za praktičara Glasovne Art terapije i objavila je Nascere EP – muzički singl za Božansku majku.