Manifestacija za osnaživanje zdravstvenog turizma na teritoriji grada Novog Sada


Konferencija posvećena osnaživanju zdravstvenog turizma na teritoriji Novog Sada biće realizovana 8. decembra u 16 časova u Eđšegu. Na manifestaciji će se okupiti stručnjaci iz oblasti turizma, privrede i zdravstva.

Iz svih ovih oblasti, stručnjaci će zajedno predstaviti potencijal koji Novi Sad poseduje kako u prirodnim resursima, hotelijerskim i gastronomskim ponudama, tako i u stručnom medicinskom kadru, opremljenim ordinacijama i zdravstvenim ustanovama.

Na manifestaciji će biti prikazane i kratke prezentacije hotela – garni i medicinskih ustanova, prostora koji imaju i usluge koje pružaju. Promocija ove manifestacije će biti organizovana i van granica naše zemlje, uz pozivanje medija i predstavljanje potencijala našeg grada.

Promocija ordinacija koje ispunjavaju sve potrebne standarde, kao i promociji turističkih ponuda koje će privući turiste i koji će svojim dolaskom ostvariti i zadovoljiti potrebu za putovanjem, obilaskom novih destinacija, upoznavanje različitih kultura, ali i rešiti neke svoje zdravstvene probleme, je od velikog značaja za razvoj Novog Sada i u ovom specifičnom i sve popularnijem segmentu industrije turizma.