Коначно! Размена књига


Новосадска размена књига, у организацији Центра за културу и нове медије „16. јул”, коју ишчекујемо од децембра 2019. године, сада је коначно ту!

У духу летњег слогана „Књиге на сунце!”, размена ће бити одржана у башти Културне станице Еђшег у недељу 11. јула од 15 до 19 часова.

Као и ранијих година, књиге које донесете на улазу мењате за књиге које су други донели. У замену за једну књигу из своје библиотеке, и даље ћете моћи да добијете најмање једну књигу из библиотеке Преразмишљавања, пратећи утврђени систем бодовања истакнут на пријемном пулту.

Све дониране књиге, и оне прикупљене на размени, биће поклоњене даље, део ће усрећити активне читаоце Преразмишљавања широм нашег језичког подручја, а (највећи) део ће бити укључен у наредну велику размену.

Учешће је бесплатно, а сви посетиоци моћи ће да се послуже лимунадом и обележивачима специјално дизајнираним за ову Размену. Стални гости Размене „Књигом до осмеха” поклањаће књиге у замену за хуманитарни СМС, а предвиђен је и простор за излагање уметничких радова сродних књигама.